Чіп-тюнінг Audi у Львові

«Власники Audi все частіше звертаються в тюнінговий салон з проханням удосконалити технічні можливості машини. Чому? Вся справа в параметрах, які диктує завод, але з машини можна вичавити набагато більше. Недоліком заводської програми є низькі показники крутного моменту, слабка тяга на різних ділянках дороги і при різних погодних умовах, велика витрата бензину.

Чіп-тюнінг Audi і його результати

Грамотна чіповка забезпечує повне розкриття потенціалу автомобіля. Процедура представляє собою перепрограмування заводського ЕБУ, а також роботу, яка націлена на видалення непотрібних деталей, наприклад, фільтр сажі, нейтралізатора і системи рециркуляції відпрацьованого газу.

Особливості тюнінгу бренду Ауді

Система ЕБУ в сучасній Audi має свої підводні камені. Справа в надійній системі захисту електроніки, а деякі моделі і зовсім не можна перепрошити, при цьому, не розбираючи весь блок.

Чіп-тюнінг Audi з турбованим двигуном передбачає складну роботу. Справа в тому, що такі мотори мають додаткову функцію безпеки, а також агрегати, які відповідають за екологічність вихлопу (зменшення кількості газів). Тобто, коли відбувається зміна програми ЕБУ Audi, фахівці відключають такі системи як: каталізатор, фільтр сажі, нейтралізатор каталітичний, а також клапан регулювання вихлопних газів.

Це важливо знати

Деякі Audi, що випускалися після 2000 року мають вмонтовану систему SCR, суть функціонування якої полягає в регулюванні вихлопу і нівелювання попадання окису азоту в атмосферу. Пристрій складається з форсунками, що мають нейтралізує реагент, датчик для вимірювання рівня окису азоту, спеціальний бак, в якому знаходиться реагент. У ЕБУ вбудована спеціальна плата, яка координуючись з зазначеними агрегатами, забезпечує нейтралізацію шкідливих газів. Якщо в баку закінчується речовина, яка не дає окису азоту просочується назовні, машина просто не заведеться. В цьому випадку бак наповнюється реагентом або в сервісі, або самостійно. Система знижує потужність двигуна, адже постійно контролює наявність шкідливої ​​речовини. Чіп-тюнінг Audi передбачає відключення цієї програми, але для цієї операції потрібно втручання в сам блок управління. Всі ці дії зроблять авто більш динамічним і сучасним.»

Наші майстри