Чіп-тюнінг Nissan у Львові

Чи буде ваш Nissan спритніше, якщо в ньому поміняти лише прошивку електронного блоку управління двигуном? Цим питанням часто задаються львівські власники улюбленого в народі марки автомобіля Ніссан.

Що дає chiptuning?

Закачуючи відпрацьовану тюнинговую прошивку:

  • змінюється кут запалювання;
  • відбувається коригування оборотів двигуна.

За рахунок таких невеликих коригувань працювати двигун починає значно краще. У процесі роботи двигуна зростає крутний момент, збільшується потужність і зростає максимальна швидкість. Ресурс двигуна не скорочується, а навпаки, збільшується. Після процедури чіп-тюнінгу Nissan, витрата палива або залишиться таким же, або зменшиться.

Процес чип-тюнінгу Ніссан у Львові. Ефект після процедури

Скріпивши підписами «Акт про проведення чіп-тюнінгових робіт», можна починати процес. Процедура прошивки займає зовсім небагато, хвилин десять. Найбільше часу в чіп-тюнінгу Nissan йде на діагностику двигуна. Перед заливанням нових калібровок не завадить переконатися, що система не видає ніяких помилок. Після процедури наш піддослідний автомобіль по відчуттях стає жвавіше і чуйними.

Інструментальні випробування на стенді виміру потужності показують, що в результаті чіп-тюнінгу Nissan:

  • зростає потужність на 30%, економить паливо на 10%;
  • збільшує швидкість перемикання АКПП.

Як виконати грамотний chiptuning Nissan?

Сенс у процедурі, безумовно, є. І виконати чіп-тюнінг якісно можна. Для цього достатньо звернутися «СТО КБ» у Львові. Ми пропонуємо послуги з чіп-тюнінгу Ніссан як приватним автовласникам, так і компаніям дистриб’юторам чіп-тюнерів. Наші діагности оптимізують роботу ЕБУ вашого автомобіля і будь-якого імпортного автомобіля з електронним управлінням подачі палива. Замовте зворотній дзвінок зараз і консультанти дадуть відповідь на ваші запитання. Приїжджайте! Будемо раді знайомству з вами і вашим автомобілем!

Наші майстри