Чіп-тюнінг Skoda у Львові

Вже більше сотні років компанія Skoda радує своїх фанатів і просто любителів якісної і надійної їзди. До слова, Шкода увійшла в рейтинг десяти найпопулярніших авто в Україні. Двигун залізної конячки відрізняється продуктивністю, але межі досконалості немає.

Навіщо потрібна модернізація програми?

Сьогодні в якості начальства виступає не зовсім двигун, а комп’ютер, ЕБУ, який здійснює контроль всіх підкапотних процесів. Заводи випускають конячок зі своїм ПО. Хитрістю заводських параметрів є поправки в якості бензину, температури і багатьох інших характеристик. Тобто, виробник страхує себе від можливих ремонтів. Але власнику то набридає одноманітність і хочеться вичавити з машини все найкраще. З цією метою створені майстерні, де проводиться чіп-тюнінг. Skoda — авто, яке можна вдосконалювати, а тому зміна програмних кодів для цієї машини цілком реальна, безпечна і ефективна. Чіпування дозволяє внести зміну в роботу холодних пускачів, системи тяги і коленвала. Модернізується рівень тиску, коли відбувається вприскування, і в цілому конячка їсть менше пального.

Тобто, мотор ставати могутніше, а якщо власник виявляє бажання, деякі системи можна відключити. В першу чергу мова йде про систему, яка контролює стан токсичності вихлопу.

Чіп-тюнінг Skoda: переваги та недоліки

Велика частина моделей Skoda оснащена двигунами від Bosch. Деякі моделі можна перепрошивати через діагностичний роз’єм, але варіанти, які випускалися після 2011-го, вимагають більшої мороки. Це пов’язано з тим, що чіп-тюнінг Skoda безпечна процедура, але важливо перестрахуватися, щоб не втратити гарантію. Пам’ять блоку живлення завжди пам’ятає останнім технічне обслуговування, але коли авто чипуют, стирається все, що було «записано».

Демонтування і розбирання зазначених модулів допомагає позбавити власника від негативних емоцій в сервісному центрі і втрати гарантії. Сама операція чіп-тюнінг Skoda у Львові складається з декількох етапів. В першу чергу відбувається зчитування всіх налаштувань, які вносив виробник. Це перестраховка на разі невдалої прошивки, а також для того, щоб власник міг повернути свого коня колишні характеристики. Слідом демонтується пластиковий шар і усувається модуль ел.блока управління.

Далі майстри нагрівають кришку феном, розм’якшуючи герметик, вносять в ЕБУ нову програму, збирають все назад і тестують. Вуаля!

Сам процес займе максимум 1,5 дня, а ціна порадує гаманець.

Наші майстри