Чіп-тюнінг BMW у Львові

«Чіповка або ж чіп-тюнінг являє собою новітній метод удосконалення технічних характеристик двигуна. Сучасні авто мають електронний блок управління, тобто комп’ютер, який, власне кажучи, контролює роботу машини. Саме тому стало популярним пропозицією провести чіп-тюнінг ВMW, зробивши автомобіль могутнішим. Перш ніж довірити своє авто майстрам, слід ретельно вивчити особливості процедури та відгуки клієнтів.

Особливості модернізації двигуна

Модернізація двигуна зачіпає багато показників і пов’язана з витратою палива, потужністю, динамікою, навантаженням і ін. Всі ці показники вимірюються за допомогою ЕБУ. У комп’ютері записана програма, яку розробив виробник. Вона відповідає стандартам роботи авто і таблиці вимірів. Показники є вирішальними для роботи авто, а тому якщо щось відбувається не так, ЕБУ направляє команду, коригувальну недоліки. Чіп-тюнінг ВMW допоможе поліпшити роботу двигуна внутрішнього згоряння, адже відбуватиметься подача більшої кількості повітря. Щоб збільшити потужність ЕБУ задає команду, згідно з якою в камеру згоряння потрапляє більша кількість палива.

Це важливо знати

В першу чергу слід згадати, що чіп-тюнінг ВMW у Львові може бути прямим і непрямим. Прямий — більш простий варіант, адже він має на увазі настроювання таблиць в ПО центрального ЕБУ. Дана процедура дає можливість господареві автомобіля отримати бажаний результат у вигляді технічних модернізацій. Другий варіант передбачає удосконалення головного комп’ютера ззовні. Тобто інформація перехоплюється і спотворюється. Фахівці монтують ще один комп’ютер, який врізається в дроти і передає сигнали від датчиків в центральну систему. Це дозволяє ЕБУ внести зміни в таблиці. Готуючись до чіповке важливо подбати про екологічність всієї затії. Набагато безпечніше і екологічніше встановити нове ПЗ через спеціальний роз’єм, ніж різати дроти і докуповувати запчастини. Другий випадок чіповки призводить до втрати гарантії на авто, а за умови перепрограмування (перший варіант) гарантія зберігається. Крім того, перший варіант передбачає можливість відновлення заводських параметрів.»

Наші майстри